Forestill deg å alltid være på rett spor

22.6.2017 – Den helt nye #Nissan #LEAF som snart skal presenteres, vil bli tilgjengelig med det best tenkelige utstyret innen selvkjørende teknologi, kalt ProPILOT. Det gjør det mulig med autonom kjørefunksjon i kjøring på et felt på motorvei. Teknologien aktiveres med et enkelt tastetrykk på en knapp plassert på rattet. Da betjenes styring, akselerasjon og brems innenfor et felt på motorvei for å assistere føreren gjennom køtrafikk og pendling.

 

I de kommende årene vil Nissans ProPILOT-teknologi tilby flere steg innen selvkjørende teknologi, også kalt autonom kjøring, med muligheten til å navigere selv gjennom veikryss. ProPILOT-teknologien er en del av Nissan Intelligent Mobility, som skal bidra til tryggere kjøring. Dette er igjen Nissans plan for hvordan biler skal kjøres, utvikles og integreres inn i samfunnet.

 

Gareth Dunsmore, direktør for elbiler i Nissan Europa, sier følgende:

"Den ultimate utførelsen av Nissan Intelligent Mobility, med nye Nissan LEAF, gjør den bilmodellen til den mest avanserte elbilen som er tilgjengelig på markedet i dag. Å tilføre den banebrytende ProPILOT-teknologien til den nye Nissan LEAF blir uvurderlig for å utnytte mange av elbilenes fordeler. Det vil også bidra til å redusere trafikkork og bidra til renere renere byer for kommende generasjoner."

 

Nye Nissan LEAF med ProPILOT kommer snart. For å holde deg oppdatert om den siste oppdaterte informasjonen, følg #ElectrifytheWorld.

 

 

Nissan LEAF

Nissan er en pioneer innen elektriske kjøretøy. Merket introduserte verdens første masseproduserte elbil, Nissan LEAF, tilbake i 2010 og har siden solgt mer enn 270 000 biler verden over. De har så langt tilbakelagt mer enn tre milliarder kilometer. Nissan LEAF er veldens mest solgte elbil.