Nissan elektrifiseres under Goodwood Festival of Speed

  • Den helelektriske prototypen BladeGlider fra Nissan, får en fremtredende rolle under Goodwood Festival of Speed som en del av Nissan Intelligent Mobility
  • BladeGlider vil delta under Supercar Run, og mellom løpene vil prototypen stå utstilt
  • Besøkende kan også ta en titt på 2017 Nissan GT-R og GT-R NISMO under det ikoniske Goodwood Hillclimb-løpet

 

28.6.2017 – Nissan vil delta under det ikoniske Goodwood Festival of Speed denne uken med den banebrytende, helelektriske prototypen BladeGlider og sin nyeste generasjon sportsbiler – 2017 GT-R og GT-R NISMO.

 

BladeGlider, som også deltok under gateløpet i Monaco, viser frem den nyeste nullutslippsteknologien og innovativ bildesign fra Nissan. Bilen er en forsmak på fremtidens sportsbil, og vil lanseres under det Goodwood Hillclimb i løpet av arrangementets tre første dager. På den siste dagen vil BladeGlider gi utvalgte medier en sjelden mulighet til å ta del i en av prototypens første europeiske kjøreturer på Goodwood-banen.

 

Mellom løpene vil BladeGlider stå på utstilling slik at de besøkende kan se en av fremtidens performance-biler på nært hold. Denne prototypen er en del av Nissan Intelligent Mobility-visjonen om hvordan biler skal kjøres og integreres i samfunnet.

 

Ponz Pandikuthira, Vice President Product Planning, Nissan Europe, sier: «Nissan er banebrytende innen elbiler med et ønske om å begeistre andre med fremtidens nullutslippsteknologi, og Nissan BladeGlider gjør nettopp dette.

 

BladeGlider er utviklet som en underholdende og effektiv performance-bil. Goodwood har vært utstillingsvinduet for mange ikoniske sportsbiler i årenes løp, og vi valgte dette stedet for å gi BladeGlider fritt spillerom og vise frem Nissan Intelligent Mobility-visjonen i praksis.»

 

BladeGlider er ikke den eneste sportsbilen fra Nissan under festivalen. Flaggskipmodellen Nissan GT-R NISMO vil vise frem sine unike sportsbilegenskaper under Supercar Run både torsdag, fredag og lørdag. Under Goodwood Hillclimb på søndag, vil 2017 GT-R vise de besøkende hvorfor bilen anses som en av verdens mest ettertraktede superbiler.

 

For mer informasjon om produkter og tjenester fra Nissan, og vårt engasjement for bærekraftig teknologi, besøk http://www.nissan-global.com/EN/