Overrask sansene dine. Nye #Nissan #LEAF. Simply Amazing.

22.8.2017 – Nye Nissan LEAF vil bli lansert 6 september, 2017 i Japan.

 

Fullspekkket med våre mest avanserte teknologier, vil den helt nye generasjonen LEAF overraske og imponere sansene dine samtidig som den hever standarden for elbiler.

 

Som en 100% fullelektrisk bil uten utslipp, er nye Nissan LEAF et ikon for Nissans Intelligent Mobility, og den byr på en lydløs og oppfriskende kjøreopplevelse.

 

Med Nissan Intelligent Mobility-teknologier er du tryggere med forbedret syn, som gjør deg bedre i stand til å oppfatte hva som foregår rundt bilen. Det oppgraderte premium-interiøret du kan tilpasse din personlige smak, byr også på mer komfort.

 

Nissan etablerte seg som en pioneer innenfor elbilmarkedet ved lanseringen av LEAF, verdens første flermarkeds elbil. I dag er Nissan LEAF verdens mest solgte elbil med mer enn 280 000* solgte enheter på verdensbasis.

 

Verdenslanseringen for den nye Nissan LEAF vil finne sted 6. september 2017 i Japan, og vi vil vise lanseringen direkte på internett. Abonner på Nissans globale YouTube-konto eller følg oss på @Nissanmotor

 

For de siste oppdateringer, følg #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld, og ta del i samtalen.

 

For mer informasjon om Nissan Motor Co., Ltd. sine produkter, tjenester og vår forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk Nissan-Global.com. Følg oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn, og se våre siste videoer på YouTube.

 

*Basert på kumulative salgstall fra desember 2010 til juli 2017 .