NISSAN NOTE SELECT EDITION

  • Acenta-modell med enda mer utstyr
  • Stilfullt nytt interiør og eksteriør
  • Mye for pengene

Den europeisk-bygde Nissan Note får en del oppgraderinger som både forhandlere og kunder i hele Europa vil sette pris på. Nissan Note er en av tre modeller som er produsert på Sunderland-fabrikken i England. De to andre er Qashqai og Juke. 427.985 Note-modeller har blitt produsert i Sunderland siden start i mars 2006.

Note Select Edition tar utgangspunkt i Acenta-modellen som har blitt oppgardert med mer utstyr.  

 

Oppgradering av eksteriør og interiør

Eksteriøret er oppgradert med nye tofargede 16" aluminiumfelger  som erstatter de opprinnelige 15" felgene. Dessuten er fronttåkelysene omsluttet og bilen har fått en ny eksteriørfarge, "Haptic Blue". Select Edition-modellen har også automatisk klimaanlegg.  

Interiøret kommer med et setemateriale i delvis simulert skinn med blå søm, noe som gir et kvalitativt bedre inntrykk.

Kunden kan dessuten velge tech-pakken, som kommer med det populære Nissan "Connect"-systemet med full digital musikktilkobling og innbygd CD/radio, iPod-gateway, navigasjon,  Bluetooth-forbindelse og klimakontroll. Tech-pakken inkluderer også ryggesensor og mørktonede ruter.

Mye bil for pengene

Bilen er forbedret med mer utstyr og det beste er likevel at den gir alt dette til en meget god kundepris. Prisen vil være 199.800,- levert Drammen. Det inkluderer leveringsomkostninger på 8.900,-, så reell bilpris er 190.900,- 

 

Motoralternativene vil forsatt være 1.4 og 1.6 liter bensin og 1.5 dCi (diesel). 1.5 dCi er merke med Pure Drive-merket og har et CO2-utslippnivå på kun 110 g/km

 

De første Note Select Edition bilene vil være hos Nissan-forhandlerne fra begynnelsen av mars.