Oppsiktsvekkende ”pop up store” på Tjuvholmen i Oslo JUKE POINT åpner onsdag 13. oktober

Førstkommende onsdag introduserer Nissan et helt nytt salgs- og kampanjekonsept i Oslo.

JUKE POINT er en ”pop up store” som bringer Nissans rebelske og lekne nye crossover, Nissan JUKE dit folk er – i hjertet av byen.

JUKE POINT er et opplevelsessenter der Nissan sammen med andre spennende merkevarer tilbyr action, events, informasjon og inspirasjon, men JUKE POINT er også stedet der du kan kjøpe og prøvekjøre Nissan JUKE.

Av de fantastiske samarbeidspartnerne våre på JUKE POINT kan nevnes merkevarer som EA Games, Makia Clothing, Salomon og Oslo Ink.

JUKE POINT finner du på BAR på Tjuvholmen. Adresse: Bryggegangen 6 JUKE Point er åpen i 3 uker fra 13. oktober Hold deg oppdatert! JUKE finner du også på Facebook: www.facebook.com/JUKEaDayOffNORGE

For mer informasjon: Markedssjef Frode Langli (flangli@nissan-europe.com / 916 89 683) eller
kommunikasjonsrådgiver Arne Furumo (afurumo@kreabgavinanderson.com / 901 81 442)

JUKE POINT
JUKE POINT er et helt nytt konsept som tar opp i seg elementer av pop-up store, showroom og events. Dette er stedet der overlappende merkevarer kommer sammen. JUKE POINT er et opplevelsessenter der du også kan kjøpe en bil. Et sted der merkevaren oppsøker publikum, ikke motsatt. JUKE POINT tilbyr action og ”brandertainment”, interessante mennesker, informasjon og inspirasjon, men også førsteklasses kundeservice. Nissan JUKE er en bil som bringer energi til gatene - JUKE POINT reflekterer dette konseptet.

NISSAN JUKE
Med JUKE forandrer Nissan bybildet på nytt. Nissan JUKE følger i fotsporene til den kompakte crossoveren Qashqai og den store crossoveren Murano. Salget starter 14. oktober.
Nissan JUKE kombinerer SUV-elemeter og sportsbildesign og tilfører maskulinitet og dynamikk til småbilmarkedet. JUKE er en spesiell bil som rommer en rekke tradisjonelle designmessige motsetninger.

NISSAN & NISSAN NORDIC EUROPE
Nissan er en av verdens største og mest lønnsomme bilprodusenter. I fjor endte det globale salget på om lag 3.657.000 biler. Selskapet har om lag 220.000 ansatte over hele verden. Nissan Nordic Europe er Nissans import- og markedsføringsorganisasjon med virksomheter i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har sitt hovedkontor i Esboo i Finland og har om lag 160 ansatte.