NY SJEF FOR NISSAN NORGE

Pål Simonsen er ansatt som Nissans nye Norge-sjef fra 1. oktober. Han overtar etter Terje Lundgaard, som nylig forlot selskapet. I hans nye stilling rapporterer Simonsen til salgsdirektøren i Nissan Nordic Europe, Timo Tähtinen.

Pål har mer enn ti års erfaring fra bilindustrien. Han kom til Nissan ved opprettelsen av Nissan Europe i 2006 og har siden jobbet både som salgssjef i Norge og som salgssjef for det nordiske flåtesalget ved Nissans nordiske hovedkontor i Finland.

“Vi er svært fornøyd med ansettelsen av en norsk sjef som har lang Nissan-erfaring, både på nordisk nivå og lokalt. Pål er en ung og dynamisk person og motivert for å nå de høye målene vi har satt for det norske markedet”, sier administrerende direktør i Nissan Nordic Europe, Guillaume Cartier.

###

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:
Timo Tähtinen, +358 400 442 096, ttahtinen@nissan-europe.com Pål Simonsen, (+47) 908 555 79, psimonsen@nissan-europe.com

Om Nissan i Europa
Nissan har om lag 12 500 ansatte i sin europeiske virksomhet innenfor design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salg og markedsføring. I kalenderåret 2009 solgte selskapet 498 027 biler i 40 markeder i Vest- og Øst- Europa inkludert Russland. I tillegg produserte selskapet totalt 390 727 biler i sine fabrikker i Spania og Storbritannia.
Nissan Nordic Europe er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 180 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland.