Nissan samarbeider med "verdens raskeste mann", Usain Bolt

Usain Bolt har vært Nissan GT-R eier siden 2009

  • Nissan har inngått partnerskap med Usain Bolt, innehaver av olympisk rekord så vel som flere verdensrekorder, "verdens raskeste mann", og eier av en Nissan GT-R
  • Nissan lanserer en ny global kampanje "WHAT IF:", en flerårig global multimedia merkevarekampanje som vil ha fokus på store internasjonale flyplasser, samt online.

Den tre ganger olympiske gullmedaljøren og flere ganger verdensrekordholderen Usain Bolt kan løpe 100 meter på 9,58 sekunder. Han har også oppdaget at når han kjører Nissan GT-R kan han akselerere fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder. Så den olympiske gullmedaljøren og verdens raskeste mann kjøpte en GT-R i 2009. Nå, når han ikke løper, har han likevel muligheten til å komme seg fort av gårde.

Nissan har lansert sin første globale merkevarekampanje som omfatter blant annet en serie flyplassplakater som viser Bolt og hans Nissan GT-R. Kampanjen har tittelen "WHAT IF_" og viser ikoniske Nissan-produkter og teknologi som viser Nissans innovasjoner som begeistrer.

Forbindelsen mellom Usain Bolt og Nissan kom ganske naturlig i og med at han har vært Nissan GT-R eier siden 2009.

"Jeg surfet på Internett og kom over Nissan GT-R, og biljournalistene sa at dette var den beste gatebilen som noen gang har vært bygd," sa Bolt.

"Nissan GT-R er en herlig bil og perfekt for meg. Jeg liker alt ved den. Jeg nyter å kjøre den og jeg føler meg trygg, og det er det viktigste for meg."

Nissan har sterk tro på "WHAT IF_" kampanjen og har ansatt Bolt som sin globale frontmann. Den første annonsen som viser Bolt og Nissan GT-R kom på plass på store flyplasser over hele verden sist fredag, 1. juni.