NISSAN JUKE BOX PÅ TURNÉ I EUROPA

Nissans innovasjon i crossover-segmentet vil fortsette når selskapet nå inngår partnerskap med Ministry of Sound for å lage verdens ultimate mobile lydsystem - Juke Box. Systemet lager høyere lyd enn når en jumbojet tar av. Den tekniske kunnskapen som ligger bak Juke Box kommer fra lydekspertene Martin Audio som designet og bygde det systemet som står i det kjente "Box" utstillingsrommet i Ministry of Sound's hjem i London.

I 1991 skapte Justin Berkmann, en av klubbens grunnleggere, sammen med James Palumbo og Humphrey Waterhouse, en klubb som aldri før har vært sett i Europa; en klubb der musikken og lydsystemet kom i første rekke. Paret skapte det ultimate klubblydsystemet - "The Box" - et 5-kantet rom inne i et rom som var akustisk perfekt og som stadig anses å være et at de beste lydsystemene i verden.

Ved å bygge på Ministry of Sounds slagord - "Vi skaper øyeblikk mennesker lever for" - henvendte Nissan og Ministry seg til Martin Audio - produsentene av dagens "Box" system - for å lage et lydsystem med en effekt på 18.900W og 150 desibel, som er fullstendig selvforsynt med tanke på kraft og produksjon.

Takket være en spesialbygget 19 kW rigg passer Juke Box lydsystemet i en standard Juke. Et sett spesialbygde kabinetter og skap som huser to 18" høyttallere med strømforsyning og de samme Mid Hi skapene som brukes i Ministry of Sound gjør det mulig å få til eksepsjonelt høy lyd uten å kompromisse med lydkvaliteten - en av Ministry of Sounds nøkkelfilosofier.

Juke Box inneholder også et integrert radiostudio som gjør det mulig å sende alt som spilles på systemet som radiosendinger via Ministry of Sounds digitale radio-app.

Juke Box debuterte på Le Mans 15. juni i førernes parade i starten av det verdensberømte 24-timersløpet. Nissan Juke Box lar seg omvandle til et funksjonelt PA-system, komplett med DJ-boks og ambient lys som gjør den til den perfekte turnépartyarena og beviser at motorsport og musikk er en himmelsk kombinasjon. Vertene under den mobile festen på Le Mans er Ministry of Sounds topp DJ-er og vil holde på til langt ut over natta for å underholde publikum.

To episoder vil bli sluppet samtidig med Jukes debut på Le Mans; den vil vise hva som skjedde bak scenen fra konstruksjon til ferdig produkt.

"Nissan Juke Box Sessions" vil bli kringkastet på Ministry of Sound's Digital radiokanal hver fjortende dag på mandager fra 17.00 til 19.00 GMT.

 ----

Om MINISTRY OF SOUND:

Ministry of Sound Group er en global underholdingsvirksomhet rettet mot ungdom som omfatter musikkopptak inkludert hit-artister og kompileringer, nattklubber og barer, live arrangementer, forbrukerelektronikk og mote. De ikoniske merkevarene inkludert Ministry of Sound og Hed Kandi driver en virksomhet med salg på nesten 100 millioner britiske pund.