NISSAN STILLER STERKT I ÅRETS ZERO RALLY MED TRE NISSAN LEAF

Hvalstad, 14.juni 2012

Årets Zero Rally, som utelukkende er for miljøbiler, starter i morgen, torsdag 14. juni, i Östersund i Sverige og går langs "the Green Highway" med ankomst Trondheim fredag den 15. I tillegg er det mange andre firmaer som benytter sine LEAF i rallyet slik at totalt er det 11 Nissan LEAF som starter i rallyet.

Zero Rally har fått stadig økende oppmerksomhet og interesse i løpet av årene det har blitt gjennomført og årets rally er rekordstort med hele 59 startende lag, som er klare til dyst i morgen, 14.juni. Det blir et spennende løp med flere ulike miljøbiler representert, men der elbiler står for en stor del av de deltakende lagene og der LEAF er aller best representert.

Det viser også hvor viktig Nissan LEAF har blitt på det norske markedet siden laseringen i oktober i 2011. Den 100 % elektriske bilen har blitt en stor suksess og i april overleverte Miljøvernminister Bård Vegar Solhjell LEAF nr 1000 til en fornøyd kunde, etter kun et halvt år i salg.

LEAF har virkelig markert seg på registreringsstatistikken i Norge og er den 18. mest solgte personbilmodell med 1,5% markedsandel så langt i år. Det er rekord også om man sammenligner med andre større elbilmarkeder og Norge er det viktigste europeiske markedet for Nissan LEAF.